Telefonul HTC Pharos P3470, pentru cei care cred ca HTC Touch arata prea bine

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.949 ori
<b>Telefonul HTC Pharos P3470, pentru cei care cred ca HTC Touch arata prea bine</b>In imaginea urmatoare puteti admira terminalul HTC Pharos P3470, un frate vitreg al lui HTC Touch, sau mai bine zis "ratusca cea urata" a familiei: Avem de-a face cu low-end din gama HTC, destinat acelor utilizatori care considera ca Touch este prea bun...

In imaginea urmatoare puteti admira terminalul HTC Pharos P3470, un frate vitreg al lui HTC Touch, sau mai bine zis "ratusca cea urata" a familiei:

Avem de-a face cu low-end din gama HTC, destinat acelor utilizatori care considera ca Touch este prea bun pentru gusturile lor. Pharos P3470 aduce GPS in locul conectivitatii Wi-Fi si este dotat cu un procesor TI OMAP850 la 200Mhz, 256MB ROM si 128 MB RAM. De asemenea, handsetul suporta conectivitate Bluetooth si include o camera de 2 megapixeli, in vreme ce sistemul navigational este integrat.

In mod surprinzator, ceea ce HTC ar numi un low-end, este un terminal destul de performant, destinat publicului care doreste sa faca economii, cumparandu-si totusi un telefon din acelasi brand ca si celebrul Touch. Se pare ca acest telefon ruleaza Windows Mobile 6.0 Professional, iar interfata TouchFLO este "la datorie". In plus, ne surprinde prezenta unui GPS intr-un smartphone low-end, pe care-l vom vedea debutand in martie, in cadrul showului CeBIT.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×