LG lanseaza telefonul KF600 la nivel global

Autor:  | Publicat în:  LG 2.936 ori
<b>LG lanseaza telefonul KF600 la nivel global</b>La putin timp dupa ultima lansare de acest gen, LG ofera fanilor brandului un terminal similar cu modelul Venus, KF600, deja disponibil in Brazilia, China si Turcia. Noul handset costa in jur de 350 de dolari si este un slider dual-screen care suporta...

La putin timp dupa ultima lansare de acest gen, LG ofera fanilor brandului un terminal similar cu modelul Venus, KF600, deja disponibil in Brazilia, China si Turcia.

Noul handset costa in jur de 350 de dolari si este un slider dual-screen care suporta navigatie touch. Nu avem de-a face cu un telefon entry-level, ceea ce nu poate decat sa ii incante pe cei de la LG, care doresc sa mentina stacheta ridicanta cand vine vorba de brand. Compania a ajuns pana la a afirma ca doresc sa cedeze gama de telefoane low-end celor de la Nokia si Samsung, implicit si segmentul de public interesat de acestea.

In schimb, LG se va axa pe terminalele cu preturi de aproximativ 300 de dolari, dorind sa obtina "profituri stabile si mari". Cu modelele Chocolate si Shine fiind vandute extrem de bine in toata lumea, putem spune ca LG isi va indeplini strategia, potrivindu-se perfect nisei de public alese. La drept vorbind, este foarte posibil ca standardul consumatorilor sa se schimbe si ceea ce numim acum telefoane de nivel mediu sa devina low-enduri, astfel schimbandu-se intreaga orientare si strategie a producatorului lui KF600.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×