Superofertă de jocuri Gameloft la 99 de cenți În Android Market! Titluri HD incluse! (Video)

2.162 ori
<b>Superofertă de jocuri Gameloft la 99 de cenți În Android Market! Titluri HD incluse! (Video)</b>Cei de la Android and Me au realizat un interesant top 5 cu cele mai atractive jocuri Gameloft din cadrul superofertei recente a companiei producătoare de jocuri. Trebuie să aflați că titlurile Gameloft, chiar și unele HD costa acum doar 99 de cenți...

Cei de la Android and Me au realizat un interesant top 5 cu cele mai atractive jocuri Gameloft din cadrul superofertei recente a companiei producătoare de jocuri. Trebuie să aflați că titlurile Gameloft, chiar și unele HD costa acum doar 99 de cenți în Android Market. Gameloft își anunța ofertele pe Twitter, Facebook și Google+, iar unele durează doar 24 de ore, deci fiți cu ochii în 4.

Printre titlurile cu reducere se număra Modern Combat 3, un joc de acțiune care va surâde fanilor Call of Duty și Counter Strike. Avem aici la dispoziție un shooter cu acțiune rapidă, armele cele mai populare și dueluri cu soldații cei mai violenți. Iată aici un trailer pentru Modern Combat 3:

Apoi avem și o alternativa la GTA 3, un joc numit 9 mm, care are și o componentă de slow motion/bullet time care amintește de Max Payne. Imaginați-vă deci o combinație între GTA și Max Payne și veți obține acest joc disponibil atât pe terminale Android, cât și pe iPad și iPhone. Jocul pare destul de sângeros și de gangsta încât toți cei care se consideră "băieți de cartier" să fie mulțumiți. Iată un trailer:

Dacă ați dorit vreodată că jocul Halo să ajungă pe mobil sau tableta, atunci cel mai aproape de o astfel de realizare este titlul N.O.V.A. 2. și acesta face parte din programul de reduceri și este un shooter SF, cu roboți, lasere, arme futuriste nave spațiale, extratereștri, vehicule și turete de manevrat. îmi amintește ușor de Quake și mai mult de Halo. Iată un trailer, iar cu un click pe acest link vedeți și celelalte jocuri cu reducere:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×