Carmageddon Review (Samsung Galaxy S7): la fel de bestial ca în 1997, cu un control greu de stăpânit (Video)

1.833 ori
<b>Carmageddon Review (Samsung Galaxy S7): la fel de bestial ca în 1997, cu un control greu de stăpânit (Video)</b>Auzind că bătrânul Carmageddon a ajuns pe mobil, sau mai bine zis pe Android, a trebuit să îl încerc şi l-am avut pe Samsung Galaxy S7 la îndemână. Jocul costa 1 dolar la ultima verificare şi a sosit pe mobile încă din 2013, prin intermediul unei..

fAuzind că bătrânul Carmageddon a ajuns pe mobil, sau mai bine zis pe Android, a trebuit să îl încerc şi l-am avut pe Samsung Galaxy S7 la îndemână. Jocul costa 1 dolar la ultima verificare şi a sosit pe mobile încă din 2013, prin intermediul unei portari cu upgrade grafic.

Iniţial titlul a debutat pe MS DOS în 1997, apoi a ajuns pe Windows şi poate fi definit foarte simplu: lupte foarte violente cu vehicule. Jocul e inspirat de filmul din anul 1975 "Death Race 2000" şi implică la bază o întrecere cu automobile, dar degenerată într-o experienţă foarte violentă, ce implică atât călcarea unor pietoni, cât şi a unor vaci şi luptă cu alte automobile.

Carmageddon

Carmageddon e o anarhie totală şi puteţi ignora checkpoint-urile şi să vă axaţi pe experienţa de a călca persoane din cale, a lua powerup-uri nebuneşti şi a lovi alte maşini până le distrugeţi. Interzis în multe ţări la debut, acest joc include 28 de adversari, 11 medii de joc şi cam 36 de nivele, în modul Carieră. Există 30 de maşini cu care puteţi juca şi puteţi edita în mod foarte amplu layoutul butoanelor pentru control.

Găsim şi un sistem de Action Replay bine implementat, o hartă la un swipe distanță şi evident veţi putea face actualizări automobilelor şi să cheltuiţi bani şi pe noi maşini. În fundal se aude muzică heavy metal sau techno, în ton cu gameplay-ul violent. 5 inamici vă aşteaptă în fiecare cursă şi îmi place că reparaţiile se fac din mers, prin tap pe acele componente folosind o diagramă laterală a maşinii.

Fizica e nebunească, dar e cam prea uşor de pierdut controlul şi căzut în apă sau ieşit în decor. Din fericire avem şi o opţiune de a reveni pe circuit cu o apăsare de buton virtual, dar pierdem bani. Powerup-urile sunt amuzante: suspensie jeleu, frâna de mână instant şi multe altele. Distracţie bolnavă? Da şi o notă de 8.6 din 10 de la noi. Puteți descărca jocul de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Samsung Galaxy S7, prețuri actualizate:

Review Carmageddon, prezentat pe telefonul Samsung Galaxy S7

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×