Suportul software pentru smartphone-urile Samsung Galaxy A3, J1 și J3 (variantele 2016) ia sfârșit

1.768 ori
<b>Suportul software pentru smartphone-urile Samsung Galaxy A3, J1 și J3 (variantele 2016) ia sfârșit</b>Odată cu achiziția unui telefon din zona entry-level trebuie să ne așteptăm și la un suport software modest, lucru ce se întâmplă cu multe modele de pe piață. Un exemplu pe cât se poate de clar este faptul că începând de astăzi cei de la Samsung

Sud-coreenii de la Samsung are o veste rea pentru posesorii de terminale Galaxy J1 (2016), Galaxy J3 (2016) și Galaxy A3 (2016) - aceea că suportul software ia sfârșit, de acum înainte fiind oprite atât actualizările software majore, cât și cele mici de securitate care soseau la câteva luni. Decizia nu este una inedită, asta pentru că vorbim despre modele din zona de buget care au împlinit recent 2 ani de la debut.

Samsung

Cam aceasta este perioada de suport software oferită de Samsung pentru terminalele din această zonă de preț și vestea nu surprinde pe nimeni. Odată cu menționarea acestui lucru, Samsung face și alte modificări asupra secțiunii de actualizări software de unde descoperim faptul că modelul Galaxy A8 (2018) va primi de acum înainte actualizări de securitate lunare.

Update-uri de securitate trimestriale vor primi în schimb terminale precum Galaxy A8+ (2018), Galaxy J2 (2018), dar și tableta Galaxy TabActive 2. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×