T-Mobile confirmă sosirea lui Oreo pe Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ și pe Note 5

6.408 ori
<b>T-Mobile confirmă sosirea lui Oreo pe Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ și pe Note 5</b>Cu toate că cei de la Samsung au adus Oreo numai pe 2 telefoane din portofoliu, se pare că într-un viitor apropiat mai multe modele vor fi actualizate la noul release Android. Printre acestea se numără și Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, S6 Edge+

Pe finalul acestei săptămâni, operatorul american T-Mobile a ținut să confirme faptul că terminalele Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ și totodată Galaxy Note 5 vor fi actualizate la Android 8.0 Oreo în perioada următoare. Paginile de suport indică clar faptul că producătorul sud-coreean a decis să aducă noul release al sistemului de operare Android pe smartphone-urile de față.

Galaxy S6 Edge Oreo

Nu se știe acum dacă toți operatorii din lume au de gând să actualizeze terminalele astfel că rămâne să aflăm pe viitor ce planuri există în acest sens. Cât despre data la care va sosi Oreo pe aceste modele, este încă devreme să ne dăm cu părerea, asta în situația în care smartphone-uri flagship precum Galaxy S8 și Galaxy S8+ abia au bifat update-ul și alte terminale se află înainte pe listă.

Urmează ca Note 8 să se bucure de tratamentul Oreo în perioada următoare, după care cel mai probabil Samsung se va axa asupra modelelor A5 (2017), A8 (2018), dar și A8+ (2018). Așa cum aflam de curând, Oreo este prezent doar pe 1.1% din totalul terminalelor Android active la nivel global și pe deasupra ne aflăm la doar câteva luni distanță de la anunțul noului release.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×