Sunetele de notificări și ringtone-urile oferite pe Samsung Galaxy S9 pot fi descărcate de aici

5.029 ori
<b>Sunetele de notificări și ringtone-urile oferite pe Samsung Galaxy S9 pot fi descărcate de aici</b>Dacă vă gândeați cum să puneți mâna pe noile sonerii și ringtone-uri de pe Samsung Galaxy S9, iată că astăzi aveți noroc pentru că cei de la XDA-Developers au extras toate aceste fișiere audio pentru voi. Ele pot fi descărcate urmând link-urile

În cazul în care vă gândeați cum să puneți mâna pe noile sunete de notificări și pe ringtone-urile oferite la pachet cu Samsung Galaxy S9, iată că astăzi aveți soluția și asta grație celor de la XDA-Developers. Utilizatorii acestei platforme au reușit să extragă aceste materiale audio oferite pe noile flagship-uri Samsung și astfel aveți să spunem o modalitate prin care puteți aduce un refresh S8-ului vostru.

Link-urile către cele două arhive le găsiți mai sus și odată descărcate veți avea nevoie de o aplicație specială pentru dezarhivarea lor pe telefon. Ulterior le puteți muta în folderele dedicate soneriilor de pe telefonul vostru.

De asemenea, pentru cei care vor pachetul complet de refresh pentru Galaxy S8, există și wallpapere oficiale chiar aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×