Surpriză! HTC anunță oficial modelul One M8S; telefon cu procesor Snapdragon 615 și cameră foto DUO de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.190 ori
<b>Surpriză! HTC anunță oficial modelul One M8S; telefon cu procesor Snapdragon 615 și cameră foto DUO de 13 megapixeli</b>&Icirc;n această dimineață taiwanezii de la HTC au avut de făcut un anunț surpriză la care nici nu ne așteptam. Produsul proaspăt anunțat este One M8S, un smartphone bazat pe flagship-ul de anul trecut ce sosește cu procesor Qualcomm Snapdragon...

În această dimineață taiwanezii de la HTC au avut de făcut un anunț surpriză la care nici nu ne așteptam. Produsul proaspăt anunțat este One M8S, un smartphone bazat pe flagship-ul de anul trecut ce sosește cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64-bit tactat la 1.7 GHz și o cameră foto principală DUO de 13 megapixeli.

La interior vom fi întâmpinați de un display Full HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o baterie chiar mai mare decât cea găsită pe One M8, mai precis una de 2.840 mAh. Difuzoarele stereo BoomSound sunt prezente alături de o cameră frontală de 5 megapixeli.

Aflăm că HTC nu a făcut rabat de la calitate pentru a păstra un preț mai mic, telefonul sosind în aceeași carcasă uni-body din metal ca și One M8. Ni se dezvăluie că One M8s va fi disponibil pe piața europeană la un preț de 564$, sumă ce s-ar traduce în aproximativ 2.300 lei. Cum vi se pare această lansare din senin a companiei HTC?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×