Surpriză! Nokia lansează un launcher pentru platforma Android; se numește Z-Launcher și e versiune beta deocamdată

1.171 ori
<b>Surpriză! Nokia lansează un launcher pentru platforma Android; se numește Z-Launcher și e versiune beta deocamdată</b>Deși Microsoft a achiziționat unul dintre cele mai importante departamente din cadrul Nokia, și anume Devices & Services, iată că finlandezii, prin intermediul grupului Advanced Technologies Group of Nokia au lansat în cursul zilei de ieri un...

Deși Microsoft a achiziționat unul dintre cele mai importante departamente din cadrul Nokia, și anume Devices & Services, iată că finlandezii, prin intermediul grupului Advanced Technologies Group of Nokia au lansat în cursul zilei de ieri un launcher propriu denumit Z-Launcher.

Acest nou launcher în versiune beta este disponibil în acest moment pentru utilizatorii de terminale Android, și poate fi descărcat pentru o perioadă limitată de timp de pe site-ul oficial zlauncher.com. Aflăm că Z Launcher va învăța comportamentul nostru, astfel încât să ne ofere cele mai utilizate aplicații direct pe homescreen.

De asemenea, vom putea ca prin simpla desenare a unei litere corespunzătoare să deschidem aplicația dorită. Acest launcher va avea rolul de a simplica utilizarea de zi cu zi a unui device mobil prin oferirea acelor sugestii de aplicații pe care le utilizăm în mod frecvent. Aflăm și faptul că aplicația este optimizată în special pentru Nexus 5, Galaxy S5, Galaxy S4, Moto X, HTC One și Sony Xperia Z1, dar cu regret trebuie să informăm și că nu este suportată de terminalele rootate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×