LeEco prezintă un vehicul autonom electric; se numește LeSEE și vine sub forma unui concept inedit

1.059 ori
<b>LeEco prezintă un vehicul autonom electric; se numește LeSEE și vine sub forma unui concept inedit</b>Pe lângă trio-ul de smartphone prezentat de către chinezii LeEco în cursul zilei de ieri, am avut parte și de o surpriză neașteptată de către public. Este vorba despre un vehicul concept numit LeSEE, model complet autonom ce folosește energia electrică

În cadrul evenimentului de ieri unde producătorul chinez LeEco anunța lansarea unui trio de smartphone-uri inedit, am mai avut parte de o supriză la fel de interesantă. Aceasta a sosit sub forma unui automobil electric numit LeSEE, vehicul concept care totodată este și unul complet autonom.

Pentru prima experiență a companiei în zona auto, putem spune că producătorul chinez s-a autodepășit, această mașină pe care o puteți vedea mai sus fiind de-a dreptul uimitoare. Totuși, la această realizare și-a spus cuvântul și colaborarea dintre compania chineză și Aston Martin, respectiv Faraday Future.

Vedem numeroase elemente futuriste pe acest automobil, dar și abordare mai diferită ce include o întreagă zonă de iluminare frontală pe bază de LED-uri. Nici interiorul nu se lasă mai prejos, fiind incluse aici o mulțime de ecrane LCD, și tehnologii de recunoaștere facilă. De asemenea, avem parte și de un sistem capabil să învețe comportamentul utilizatorului. 

Cu siguranță automobilul de față este cu mult mai impresionant decât am putut afla din prezentarea companiei LeEco în cadrul evenimentului de ieri. Mai multe detalii vom afla totuși peste doar câteva zile, moment în care debutează show-ul Auto din Beijing. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×