Sursele confirmă: Apple va prezenta un iPad mai subțire și un iPad Mini Retina În acest an

Autor:  | Publicat în:  Apple 777 ori
<b>Sursele confirmă: Apple va prezenta un iPad mai subțire și un iPad Mini Retina În acest an</b>Primim din nou confirmarea legat de ceva ce bănuiam de multă vreme: Apple va lansa un iPad mai subțire în acest an și un iPad Mini Retina. Informațiile sunt confirmate de către surse confidențiale ale celor de la Bloomberg, deci tindem să le dăm...

Primim din nou confirmarea legat de ceva ce bănuiam de multă vreme: Apple va lansa un iPad mai subțire în acest an și un iPad Mini Retina. Informațiile sunt confirmate de către surse confidențiale ale celor de la Bloomberg, deci tindem să le dăm crezare.

Zvonuri legate de un iPad 5 mai subțire decât iPad apăruseră în această lună prin intermediul Wall Street Journal, o altă sursă solidă de informații. Ambele noi terminale ar urma să fie lansate "în ultimele 3 luni ale anului", se pare, iar iPad 5 va adopta obișnuitul display de 9.7 inch, dar cu un corp ce aduce mai degrabă cu iPad Mini, mai ales datorită unor margini subțiri ale ecranului.

Nouă versiune de iPad Mini va aduce un display Retina de înaltă rezoluție și suntem tare curioși dacă debutul acestor terminale va avea loc tot pe 10 septembrie, odată cu noul iPhone și varianta sa de buget, sau dacă vom avea o dată separată de lansare. Dacă toate aceste lansări vor avea loc, perioada sărbătorilor de iarnă va fi una tare ocupată și va fi greu pentru fanii Apple să aleagă unul dintre multele gadgeturi noi puse la bătaie. Mă aștept și la un nou iPod, poate și un iWatch și alte surprize.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×