Symbian Carla și Donna urmează după Belle și Anna?! Primim suport dual core și un nou browser!

Autor:  | Publicat în:  Symbian 1.779 ori
<b>Symbian Carla și Donna urmează după Belle și Anna?! Primim suport dual core și un nou browser!</b>Dacă Google denumește release-urile Android după deserturi, ei bine Nokia are o pasiune pentru numele de femei atunci când lansează un nou Symbian. După Symbian^3 au urmat Anna și Belle, iar acum se pare că vom avea Carla și Donna, dacă...

Dacă Google denumește release-urile Android după deserturi, ei bine Nokia are o pasiune pentru numele de femei atunci când lansează un nou Symbian. După Symbian^3 au urmat Anna și Belle, iar acum se pare că vom avea Carla și Donna, dacă informațiile celor de la Symbianlatino sunt corecte. Iată și dovada în această imagine foarte neclară, din păcate:

Rețineți că aceste release-uri Symbian nu au fost anunțate oficial încă, iar sursa informațiilor afirma că le-a obținut în timpul Nokia Developer Day din Mexic. în ce privește versiunea Carla, aceasta ar urma să includă browserul web Symbian în versiunea 8.0, plus suport Dolby surround, NFC și widgeturi evoluate. Apoi Symbian Donna va aduce suport pentru hardware dual core, deci ne așteptăm la terminale mai puternice pe viitor de la finlandezi, chiar și în segmentul Symbian.

Symbianlatino afirma că debutul lui Symbian Carla va avea loc către finalul lui 2012, sau începutul lui 2013, în vreme ce Donna va fi exclusiv pentru smartphone-uri dual core și va sosi după 2013 sau la final. Mai aflați și că Donna este ultimul mohican, sfârșitul erei Symbian, după care vom rămâne exclusiv cu Windows Phone și poate și un MeeGo remodelat.

Ce părere aveți despre evoluția platformelor Nokia din următorii ani?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×