Google Music lansat oficial, bazat pe soluții cloud; Integrează și un magazin propriu!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.206 ori
<b>Google Music lansat oficial, bazat pe soluții cloud; Integrează și un magazin propriu!</b>După o perioadă de beta, serviciul muzical al celor de la Google a fost în sfârșit lansat oficial în forma sa completă. Debutul a avut loc cu câteva ore în urmă în SUA, iar Google Music este acum un serviciu muzical pe bază de soluții cloud,...

După o perioadă de beta, serviciul muzical al celor de la Google a fost în sfârșit lansat oficial în forma sa completă. Debutul a avut loc cu câteva ore în urmă în SUA, iar Google Music este acum un serviciu muzical pe bază de soluții cloud, care va fi disponibil gratuit pentru utilizatorii din Statele Unite.

Utilizatorii Google Music pot copia până la 20.000 de melodii în cloud și pot realiza streaming pe oricare dintre terminalele suportate folosind Internetul. Serviciul ce permite cumpărarea de melodii este integrat lui Android Market, mișcare care ne amintește de iTunes. Clienții pot achiziționa melodii la 320 kbps din Market la prețuri ce pornesc de la 99 de cenți pe melodie. Aveți la dispoziție o selecție de cântece preferate, un engine de recomandări, un Hub pentru artiștii independenți de casele de discuri și integrare YouTube.

Aveți și posibilitatea de playback direct din Market, transfer automat de achiziții pe toate terminalele Android pe care le posedați și în SUA și taxarea prin factura a operatorului T-Mobile. Evident și Google+ este integrat, rețeaua de socializare Google fiind pe val acum. Interesant e faptul că melodiile cumpărate care sunt partajate prin Google+ pot fi ascultate o dată gratis și apoi utilizatorii vor trebui să le cumpere, dacă le doresc neapărat.

Evident că există și exclusivități petnru a atrage melomanii, iar artiști precum The Rolling Stones, Coldplay sau Shakira vor oferi concerte live sau melodii în exclusivitate prin Google Music. 13 miliarde de melodii la dispoziția voastră și multe altele, detaliate în video-ul promo de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×