T-Mobile castiga impotriva Vodafone, batalia lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.039 ori
<b>T-Mobile castiga impotriva Vodafone, batalia lui iPhone</b>Dupa decizia legala temporara din urma cu o luna, care ii favoriza pe cei de la Vodafone, impunand operatorului T-Mobile sa vanda iPhone-uri deblocate, lucruile iau o noua turnura in Germania, unde T-Mobile are de data aceasta castig de cauza. Operatorul...

Dupa decizia legala temporara din urma cu o luna, care ii favoriza pe cei de la Vodafone, impunand operatorului T-Mobile sa vanda iPhone-uri deblocate, lucruile iau o noua turnura in Germania, unde T-Mobile are de data aceasta castig de cauza.

Operatorul german va vinde din nou iPhone la un pret de 399 de euro cu un abonament pe 2 ani, concurand din nou cu Vodafone, care s-a bucurat de lovitura primita de rival doar o luna. Procedurile legale, initiate cu saptamani bune in urma, au debutat pe fondul faptului ca Vodafone considera concurenta neloiala decizia celor de la T-Mobile de a vinde iPhone-ul blocat, in conditiile in care in tara invecinata, Franta, terminalele blocate nu sunt legale.

In urma deciziei temporare a curtii judecatoresti, cei de la T-Mobile au fost fortati sa vanda iPhone-ul deblocat la un pret de 999 de euro, dar acum intra in vigoare din noua cea de 399 de euro. Banuim ca Vodafone va contraataca, iar scandalul generat va mai dura cel putin pana in primavara lui 2008, destul timp ca ambele companii sa faca un profit cel putin decent de pe seama celui mai popular terminal al anului 2007.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×