Windows 10 Mobile Anniversary Update ar putea sosi pe 9 august

816 ori
<b>Windows 10 Mobile Anniversary Update ar putea sosi pe 9 august</b>După ce anterior aflam că Windows 10 Anniversary Update a început a fi distribuit către utilizatorii din întreaga lume (platforma desktop), iată că astăzi apar și informații referitoare la data la care Microsoft va da drumul actualizării și pentru cele

Dacă la începutul acestei săptămâni Microsoft lansa Windows 10 Anniversary Update, acum e momentul să aflăm când va sosi şi o versiune Anniversary Update pentru Windows 10 Mobile. Data de 9 august a început să circule şi mai jos aflaţi ce noutăţi avem pe această temă.

Deocamdată poziţia oficială este că actualizarea lui Windows 10 Mobile va sosi "în săptămânile viitoare", fără precizări prea clare. Data de 9 august a apărut în ecuaţie atunci când contul de Twitter Microsoft Lumia India a făcut o postare, ulterior ştearsă. Ei ar fi afirmat că Anniversary Update în varianta pentru mobil va veni marţea viitoare, adică pe 9.

Însăşi ştergerea tweetului pare a confirma veridicitatea, iar acest release ar trebui să aducă o nouă opţiune Panorama pentru aplicaţia Windows Camera, un lockscreen îmbunătăţit, Cortana upgradat şi noi funcţii pentru browserul Edge. Va fi inclusă la pachet şi o nouă varianta de Skype, care e de fapt o aplicaţie universală, disponibilă şi pe varianta desktop de Windows 10.

Şi Microsoft Wallet va sosi cu Anniversary Update, oferind plăti contactless pe Lumia 650, Lumia 950 şi Lumia 950 XL.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×