Tabletă și smartphone: Lenovo IdeaTab S2 și Lenovo S2 (CES 2012)

1.557 ori
<b>Tabletă și smartphone: Lenovo IdeaTab S2 și Lenovo S2 (CES 2012)</b>Lenovo prezintă o nouă tabletă și un smartphone la CES 2012.&nbsp;Lenovo IdeaTab S2&nbsp;rulează pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iar telefonul folosește Android 2.3 Gingerbread. Mai interesantă este tableta ce folosește și interfața Mondrian...

Lenovo prezintă o nouă tabletă și un smartphone la CES 2012Lenovo IdeaTab S2 rulează pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iar telefonul folosește Android 2.3 Gingerbread. Mai interesantă este tableta ce folosește și interfața Mondrian UI . Folosește un procesor dual-core Snapdragon 8960.

Tableta poate fi accesorizată ca și Asus Transformer Prime cu o tastatură cu rol dublu. Se adaugă și cel de acumulator. Lenovo promite autonomie de până la 20 h. Se oferă acces la Android Market cât și magazinul Lenovo de aplicații.

Lenovo S2

Lenovo S2 rulează Android 2.3 Gingerbread și interfața touch Mondrian. Camera foto are un senzor de 8 Megapixeli. Este capabil să facă fotografii panoramice. S-a menționat că se folosește o encriptare a datelor pentru mai mare securitate.

Lenovo IdeaTab S2 10

Tableta și telefonul vor deveni disponibile în perioada imediat următoare în China și va mai dura un timp până va ajunge și în Europa sau pe alte piețe importante de desfacere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×