Android Ice Cream Sandwich pe ASUS Eee Slider și Eee Pad Tarsnformer În curând; aflăm datele săptămâna viitoare!

1.319 ori
<b>Android Ice Cream Sandwich pe ASUS Eee Slider și Eee Pad Tarsnformer În curând; aflăm datele săptămâna viitoare!</b>știți probabil deja că în această săptămână tableta quad core de la ASUS, Tranformer Prime va primi actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Acest lucru se va întâmpla pe 12 ianuarie și avem vești și mai bune, după ce ASUS a anunța...

știți probabil deja că în această săptămână tableta quad core de la ASUS, Tranformer Prime va primi actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Acest lucru se va întâmpla pe 12 ianuarie și avem vești și mai bune, după ce ASUS a anunța că își va oferi actualizarea la cel mai nou Android și pe tableta Slider și pe primul Eee Pad Transformer în curând.

Nu avem încă date de lansare, dar sunt sigur că vom vedea Android 4.0 pe aceste device-uri până în primăvară. Procesul de actualizare se va desfășura prin metoda OTA (over the air) și nu va fi nevoie să conectați tabletele la PC, în cazul în care vă întrebați. Mai aflați și că ASUS se pregătește să deblocheze bootloaderul de pe Transformer Prime, dar rețineți că asta anulează garanția terminalului. Săptămâna viitoare echpa de ingineri ASUS va publica oficial ce modificări aduce actualizarea la Android 4.0 și poate și data lansare pentru Eee Pad Slider și primul Transformer.

știți probabil deja că Honeycomb nu a fost chiar cel mai reușit sistem de operare pentru tablete, astfel că înlocuirea sa pe tableta hit a anului trecut (Eee Pad Transformer) nu poate decât să ne bucure. Va fi interesant de văzut cum se comportă și Eee Pad Slider cu acest OS și dacă vor exista modificări de performanță, viața a bateriei sau setări în plus de luminozitate. Mă aștept și la bug fix-uri și la update-uri de aplicații care aveau probleme cu force close care acum vor funcționa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×