Talkster ofera convorbiri gratuite oriunde in lume

4.159 ori
<b>Talkster ofera convorbiri gratuite oriunde in lume</b>Talkster este, sau mai degraba spera sa devina un concurent pe masura pentru Skype in lumea serviciilor de telefonie gratuite. Prin intermediul unor reclame care dureaza 10 secunde la inceputul fiecarui apel, Talkster va genera profit, permitandu-si...

Talkster este, sau mai degraba spera sa devina un concurent pe masura pentru Skype in lumea serviciilor de telefonie gratuite.

Prin intermediul unor reclame care dureaza 10 secunde la inceputul fiecarui apel, Talkster va genera profit, permitandu-si astfel sa ofere servicii gratuite de telefonie mobila. Talkster este deja disponibil in 25 de tari, iar numarul acestora este in crestere. Utilizatorii pot suna o singura persoana, sau pot initia o conferinta gratuit si va va interesa sa aflati ca toate apelurile se desfasoara cu ajutorul unei interfate web. Aceasta poate fi accesata de pe telefonul mobil sau de pe orice PC si va trebui doar sa introduceti numarul dumneavoastra si al apelatului pentru a folosi Talkster.

De mentionat este faptul ca nu va fi nevoie sa va inregistrati pentru a folosi serviciul, iar apelurile vor fi initiate dupa ce Talkster va va trimite dumneavoastra si partenerului de convorbire un SMS cu numarul local al fiecaruia. Va trebui sa sunati la numarul pe care l-ati primit prin SMS, iar acesta poate fi salvat in agenda, deoarece nu se va schimba. Atunci cand apelatul va raspunde, va trebui sa ii spuneti sa inchida si sa va sune pe numarul Talkster pe care l-au primit. Oricat de bizare ar parea aceste metode, ele sunt utile in cazul in care doriti sa beneficiati de telefonie gratuita.

Talkster a adaugat deja o aplicatie Facebook serviciului sau, acesta asigurand convorbiri gratuite cu toti prietenii dumneavoastra din cadrul retelei de social networking.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×