Sony Ericsson prezinta viitoarele sale concepte

1.780 ori
<b>Sony Ericsson prezinta viitoarele sale concepte</b>Se pare ca nu doar Nokia si-a prezentat planurile de viitor, care se axeaza pe interfata S60 cu suport touchscreen, avand in vedere ca Sony Ericsson si-a dezvaluit o parte din proiectele anului 2008. Puteti admira prezentarea video a producatorului dand...

Se pare ca nu doar Nokia si-a prezentat planurile de viitor, care se axeaza pe interfata S60 cu suport touchscreen, avand in vedere ca Sony Ericsson si-a dezvaluit o parte din proiectele anului 2008. Puteti admira prezentarea video a producatorului dand click pe imaginea urmatoare:

Viziunea companiei acopera terminalele din urmatorii 5 ani, acestea reunind functiile de baza ale unui telefon, pe cele ale unui PC si evident cele de divertisment. Handseturile lansate de Sony Ericsson in viitor vor fi excelente pentru adolescentii care au constat nevoie de servicii de instant messaging si de noi aplicatii care le permit sa comunice video si audio fara pic de lag.

Evident vor exista schimbari si la capitolul design si vom vedea terminale cu 2 display-uri, unul touchscreen care va afisa tastatura virtuala, si cel standard disponibil sub forma de mecanism glisant. Unul dintre telefoanele viitorului produse de Sony Ericsson va fi cu siguranta curbat si va include un proiector si o camera digitala, probabil una cu multi megapixeli. Functiile muzicale nu au fost uitate, iar noile handseturi vor include taste play, fast forward, pause, iar gamerii vor fi de asemenea multumiti de jocurile incluse in aceste noi telefoane. Se pare ca Sony Ericsson isi va pastra fidelitatea fata de designul modelului P1, de vreme ce si un terminal similar cu acesta apare in planurile sale.

Acum putem doar sa speram ca vom vedea o lista la fel de coerenta si din partea marilor jucatori din industria mobila, cum ar si Samsung, Motorola sau LG.

Clip video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×