Nokia si Motorola vor lansa terminale WiMAX in 2008

1.420 ori
<b>Nokia si Motorola vor lansa terminale WiMAX in 2008</b>Cei mai mari producatori de terminale mobile isi arata sustinerea pentru noua tehnologie WiMAX, cunoscuta si ca 4G prin intermediul lansarilor de terminale cu suport pentru broadband mobil super-rapid de anul viitor. Conform publicatiei Digi Times din...

Cei mai mari producatori de terminale mobile isi arata sustinerea pentru noua tehnologie WiMAX, cunoscuta si ca 4G prin intermediul lansarilor de terminale cu suport pentru broadband mobil super-rapid de anul viitor.

Conform publicatiei Digi Times din Taiwan, Nokia, Motorola si Qisda planuiesc sa faca astfel de lansari in 2008, devenind astfel pionieri ai noii tehnologii. Handsetul CDMA/WiMAX dual-mode de la Motorola va fi lansat la inceputul anului viitor, in vreme ce Nokia va oferi publicului un Internet tablet compatibil WiMAX. De asemenea Qisda va lansa primul sau telefon EDGE/WiMAX pana la finalul lui 2008, iar surse din cadrul companiei afirma ca terminalul va fi un smartphone BenQ E72 modificat (cel din imaginea de mai sus).

Intre timp in Asia, handseturile WiMAX incep sa devina o realitate, de vreme ce reteaua Wibro de 50mbps a fost pusa in functiune in Coreea, iar LG deja ofera handseturi cu suport pentru serviciile Wibro. Motorola a prezentat recent tehnologia WiMAX in cadrul conferintelor de presa din SUA, iar in Marea Britanie testele pentru reteaua urbana bazata pe aceasta tehnologie de abia au inceput. Va fi 2008 anul WiMAX si oare vom fi coplesiti de o avalansa de terminale cu suport pentru conectivitatea 4G?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×