Cum sa suni in strainatate de pe PC... aproape gratis

7.941 ori
<b>Cum sa suni in strainatate de pe PC... aproape gratis</b>Avand in vedere ca serviciile care ofera SMS-uri gratuite, trimise de pe site-uri pe telefonul mobil au devenit din ce in ce mai populare, nu putem sa nu ne intrebam daca nu exista si o varianta care sa ne permita sa sunam gratuit de pe PC. In cautarea...

Avand in vedere ca serviciile care ofera SMS-uri gratuite, trimise de pe site-uri pe telefonul mobil au devenit din ce in ce mai populare, nu putem sa nu ne intrebam daca nu exista si o varianta care sa ne permita sa sunam gratuit de pe PC. In cautarea febrila a unui astfel de serviciu am dat peste site-ul  http://www.euteliavoip.com , un soi de Skype, care permite utilizatorilor sa sune de pe PC pe telefonul mobil, in orice tara.

Oferit de operatorul italian Eutelia, acest serviciu VoIP m-a impresionat in mod placut, dovedindu-se a fi un competitor de top pentru Skype. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa descarc o aplicatie de pe site, dupa ce m-am inregistrat completand un formular online cu datele personale. In mod amuzant aplicatia se numeste Skypho, iar interfata sa are forma unui terminal mobil standard.

Dupa ce veti primi prin mail confirmarea inregistrarii, un username si o parola, va trebui sa le introduceti in campurile goale din fereastra ce apare la deschiderea aplicatiei Skypho. Apoi isi va face aparitia interfata in forma de telefon mobil. Acum soseste partea neplacuta: plata pentru minutele de convorbire. In aceasta etapa se spulbera visele de a vorbi gratuit de pe PC pe telefonul mobil, deoarece va trebui sa cumparati credite folosind cartea de credit. Dupa ce veti completa formularul cu date legate de cardul pe care-l detineti, veti cumpara 5,10, 15 sau mai multe credite (euro), fiind apoi gata de a folosi aplicatia. Dupa cateva setari ale prefixului localitatii si cel al operatorului preferat, tot ce va trebui sa faceti va fi sa formati numarul dorit si sa apasati pe tasta verde, initiind apelul.

Am testat aplicatia, sunand o persoana care folosea un abonament Orange Romania, aflandu-se in Franta si trebuie sa mentionez faptul ca intreaga convorbire s-a auzit exceptional. Dupa cateva setari ale microfonului, veti beneficia de o claritate unica a sunetului si de lipsa totala de lag. Probabil va intrebati care a fost costul acesti convorbiri. Ei bine, dupa 7-8 minute de convorbire epuizasem doar 1.6 euro din cei 5 cumparati.

Pot afirma deci, ca Eutelia este o alegere excelenta de operator si o modalitate a suna "aproape gratis" de pe PC pe telefonul mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×