Tastatura unui terminal Blackerry 10 din seria N fotografiată Într-o imagine blurată

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 745 ori
<b>Tastatura unui terminal Blackerry 10 din seria N fotografiată Într-o imagine blurată</b>Fanii adevărați ai terminalelor BlackBerry nu sunt foarte convinși de noua generație full touch de telefoane de la RIM, de aceea le va surâde mai degrabă un model cu tastatura QWERTY. Ei bine, un astfel de smartphone, sau mai bine zis o porțiune a...

Fanii adevărați ai terminalelor BlackBerry nu sunt foarte convinși de noua generație full touch de telefoane de la RIM, de aceea le va surâde mai degrabă un model cu tastatura QWERTY. Ei bine, un astfel de smartphone, sau mai bine zis o porțiune a lui a ajuns recent pe web sub formă de imagine.

în fotografia neclară de mai sus vedem tastatura fizică a unui telefon BlackBerry 10 din Seria N. știți probabil deja că în primele valuri de lansare ale telefoanelor BlackBerry vom avea modele din seria L, cu ecran touch și specificații high end și modele din Seria N, cu tastatura fizică și dotări midrange. De remarcat liniile de demarcare între rândurile tastaturii și faptul că aceasta componentă este diferită ca design față de tastatura terminalelor BlackBerry Bold 99xx.

Așezarea butoanelor pe tastatura este identică cu cea a precedentelor tastaturi BlackBerry, deci nimic schimbat aici. Vă reamintesc că BB 10 OS se va lansa la finalul lunii ianuarie 2013, dacă nu există întârzieri și așteptările sunt pozitive. Analiștii sunt optimiști, CEO-ul la fel și noi la Mobilissimo.ro ne declarăm încântați de noua platformă, din câte am văzut până acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×