ZTE lucrează la un procesor 8 core cu chip Mediatek ARM15 de 28; Îl vedem pe telefoane anul viitor!

Autor:  | Publicat în:  ZTE 796 ori
<b>ZTE lucrează la un procesor 8 core cu chip Mediatek ARM15 de 28; Îl vedem pe telefoane anul viitor!</b>Dacă în 2012 smartphone-urile quad core au fost la mare căutare, pregătiți-vă pentru un 2013 în care 8 core va fi nouă modă. Cel mai nou zvon cu proveniența asiatică indică faptul că producătorul chinez ZTE lucrează la un terminal cu nume...

Dacă în 2012 smartphone-urile quad core au fost la mare căutare, pregătiți-vă pentru un 2013 în care 8 core va fi nouă modă. Cel mai nou zvon cu proveniența asiatică indică faptul că producătorul chinez ZTE lucrează la un terminal cu nume de cod Apache. Acesta vine dotat cu un procesor 8 core de la Mediatek.

Cei de la MyDrivers.com afirmă că MediaTek au fost aleși în locul celor de la Qualcomm și Nvidia, când vine vorba de furnizarea de componente pentru următorul flagship ZTE. Rezultatul va fi un chip ARM15 MT6599 produs cu tehnologia 28 nm de la TSMC. Dotările smartphone-ului ZTE Apache par a include un display 1080p, o cameră de 13 megapixeli și conectivitate WCDMA, 4G LTE, TD-SCDMA. Dacă zvonurile sunt corecte, asta înseamnă ca giganții chinezi Huawei și ZTE continua ascensiunea și doresc să intre și pe piața europeană, unde nu au modele atât de apreciate sau cunoscute.

Să sperăm că ZTE nu va păți cu Apache cum a pățit Huawei cu D-Quad, terminal quad core care a fost dat dispărut după ce a fost prezentat la MWC 2012. Nu am văzut review-uri pentru el, prețuri, oferte speciale, analize, poate doar câteva benchmark-uri și detalii pe site-uri rusești, dar doar atât. Suntem oare gata pentru telefoane 8 core?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×