Teaser Nokia nou: ceva galben se lansează joi!

939 ori
<b>Teaser Nokia nou: ceva galben se lansează joi!</b>Se pare că Nokia nu are doar un eveniment programat pentru săptămâna viitoare, ci și ceva nou de anunțat în această săptămână. Nokia tocmai a postat imaginea teaser de mai jos și a afirmat că are un anunț de făcut joi, adică pe 9 mai....

Se pare că Nokia nu are doar un eveniment programat pentru săptămâna viitoare, ci și ceva nou de anunțat în această săptămână. Nokia tocmai a postat imaginea teaser de mai jos și a afirmat că are un anunț de făcut joi, adică pe 9 mai.

Evenimentul special va avea loc la New Delhi, în India la ora locală 12.00 pm, adică 7.30 dimineața în Anglia, respectiv 9.30 în România. Având în vedere localizarea acestei conferințe, mă aștept la un terminal cu funcții midrange destinat piețelor emergente ca India sau Mexic. Ar putea fi vorba de un debut local al unui model Asha, de un nou Lumia de buget sau poate chiar de o tabletă, dacă este să fim prea optimiști.

Sincer să fiu, imaginea mă duce cu gândul mai degrabă la un accesoriu decât la un telefon mobil. Nokia pune mare accent pe piața indiană și îmi amintesc că în 2011 la Nokia World ei au vorbit foarte mult despre oportunitățile acestei piețe. Ba chiar au prezentat și cazuri concrete de persoane din India și modul în care foloseau telefoanele Nokia pentru agricultură (aplicații speciale), socializare și altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×