LG anunță o lansare de nou Optimus G pentru 30 mai; Vine Optimus G2?

Autor:  | Publicat în:  LG 870 ori
<b>LG anunță o lansare de nou Optimus G pentru 30 mai; Vine Optimus G2?</b>LG a anunțat un eveniment pentru data de 30 mai, iar invitația la această conferință include și un "G" scos în evidență. Asta ne duce cu gândul imediat la un terminal Optimus G de nouă generație, poate LG Optimus G2. &nbsp; înainte de a fi...

LG a anunțat un eveniment pentru data de 30 mai, iar invitația la această conferință include și un "G" scos în evidență. Asta ne duce cu gândul imediat la un terminal Optimus G de nouă generație, poate LG Optimus G2.

înainte de a fi prea optimiști, trebuie să menționăm că e posibil să fie lansat terminalul Optimus GK, pe care l-am văzut recent ajuns pe web. E vorba practic de o versiune de LG Optimus G cu diagonală de 5 inch și rezoluție Full HD, plus procesor Snapdragon 600 quad core de 1.7 GHz. Alte dotări includ o baterie de 3100 mAh, o cameră de 13 megapixeli și 16 GB memorie internă.

Android Jelly Bean este OS-ul acestui smartphone și înainte să vă gândiți la LG Optimus G2, aflați că acel model ar trebui să sosească la finalul verii sau mai târziu, deci mai avem de așteptat. Sincer să fiu m-aș bucura să îl vedem pe G2, deoarece ar putea aduce un design revoluționar, cu butoane de volum în spate și carcasa ultrasubtire, conform zvonurilor.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×