Telefoane cu 16 GB RAM deja!? Xiaomi Black Shark 3 ar putea da startul acestui trend!

2.583 ori
<b>Telefoane cu 16 GB RAM deja!? Xiaomi Black Shark 3 ar putea da startul acestui trend!</b>Telefoanele de gaming au fost unul dintre trendurile în ascensiune în 2019 şi continuă evoluţia în popularitate şi în 2020. Xiaomi ne pregăteşte deja un Black Shark 3, care ar putea aduce o premieră: primul telefon cu 16 GB RAM din lume.

Telefoanele de gaming au fost în ascensiune privind popularitatea în 2019 şi se pare că evoluţia pozitivă continuă și în 2020. Xiaomi ne pregăteşte deja un Black Shark 3, care ar putea aduce o premieră: primul telefon cu 16 GB RAM din lume.

Telefonul ar fi apărut sub numele de cod SHARK KLE-AO, fiind certificat în China luna trecută. Certificarea nu a dezvăluit foarte mult despre dotări, dar ştim că va sosi cu suport 5G. Acum a apărut şi un zvonac care are informaţii în plus. Se pare că telefonul va aduce 16 GB RAM la bord dar şi extra tehnologii legate de răcire. Black Shark 3 vine ca succesor pentru Black Shark 2 Pro, care a debutat în iulie 2019.

Acel model venea cu un ecran de 6.39 inch Full HD+, deci ne aşteptam la un salt spre 6.6 inch să zicem, pentru a fi mai aproape de ROG Phone II şi Nubia Red Magic 3s. Probabil trecem şi la un procesor Qualcomm Snapdragon 865 de la un Snapdragon 855+ şi ajungem şi la o baterie mare, de 5.000 sau 6.000 mAh. Ce e confirmat e că bateria sare de 4.700 mAh şi are şi încărcare rapidă. Sunt sigur că mulţi dintre cei care citesc acest articol nu au încă 16 GB RAM pe laptop sau PC, deci ni se pare cam overkill pe telefon.

Am văzut şi la aplicaţiile de administrare de resurse pe telefoanele de gaming că oricât le-aş forja mai mult de 4-5-6 GB RAM nu utilizez. Are rost să trecem la 16 GB deja?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×