Reduceri și Campanii Online #402: Azi PC Garage, Altex, QuickMobile, eMAG [...]

1.155 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #402: Azi PC Garage, Altex, QuickMobile, eMAG [...]</b>Începutul săptămânii este marcat de noi oferte în mediul online, astfel că punem la cale un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pentru a descoperi care sunt propunerile retailerilor în această

Începutul săptămânii este marcat de noi oferte în mediul online, astfel că punem la cale un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pentru a descoperi care sunt propunerile retailerilor în această perioadă. Există promoții numeroase la electrocasnice, dar și televizoare, iar telefoane proaspăt lansate pe plan local deja bifează tăieri de prețuri. Un asemenea produs erou găsiți la final de articol! 

Produsul erou al zilei:

Astăzi în oferta celor de la Altex.ro puteți găsi televizorul Smart LG 43UM7100PLB cu diagonală de 108 cm, rezoluție 4K Ultra HD și tehnologie LED de imagine la prețul de doar 1.499 lei. Dispozitivul de față oferă un sistem audio 2.0 cu putere totală de 20W, compatibilitate Magic Remote, Bluetooth, Wi-Fi și webOS ca sistem de operare.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×