Telefoane și mai rezistente - Gorilla Glass 2 prezentat la CES 2012

2.298 ori
<b>Telefoane și mai rezistente - Gorilla Glass 2 prezentat la CES 2012</b>Deși tehnologia Corning Gorilla Glass nu și-a făcut apariția pe hitul Galaxy Nexus (fiind înlocuită de cea Dragontrail), cei de la Corning au continuat să dezvolte această modalitate de a proteja display-uri de smartphone-uri. Astfel a apărut...

Deși tehnologia Corning Gorilla Glass nu și-a făcut apariția pe hitul Galaxy Nexus (fiind înlocuită de cea Dragontrail), cei de la Corning au continuat să dezvolte această modalitate de a proteja display-uri de smartphone-uri. Astfel a apărut Gorilla Glass 2, tehnologie care va fi prezentată la CES 2012.

Corning deține un soi de monopol când vine vorba de metode de protejare a ecranelor și mă îndoiesc că asta se va schimba prea curând. Gorilla Glass 2 se va putea aplica și terminalelor de dimensiuni mai mici și va oferi suport pentru input touch fără probleme.

Evident s-a lucrat și la aspectul rezistenta la șocuri, zgârieturi și durabilitate de-a lungul timpului. Așteptați-vă la demo-uri trăznite la CES 2012 pentru produsul celor de la Corning, care vor dori să dovedească producătorilor de handseturi că pot proteja excelent un display de smartphone. Vom vedea probabil ecrane îndoite, supuse la ciocniri și lovituri din cele mai dure, ciocane aplicate pe ecrane și alte teste inedite. Deja am trecut de epoca în care tăiam pâine pe un ecran Gorilla Glass sau îl zgâriam cu cheia... acum pretențiile sunt mai mari!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×