Corning anunță Gorilla Glass 5; se promite rezistența la căzături de până la 1.6 metri

1.912 ori
<b>Corning anunță Gorilla Glass 5; se promite rezistența la căzături de până la 1.6 metri</b>Compania Corning anunță astăzi lansarea generației cu numărul 5 a sticlei de protecție Gorilla Glass - soluție ce va sosi pe smartphone-uri până la sfârșitul acestui an. Noua metodă de protecție ne promite faptul că aceasta va rezista chiar și la

Mai toate telefoanele din ziua de astăzi folosesc soluții Gorilla Glass pentru protecția ecranului împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale ușoare. Ei bine, astăzi aflăm că sticla de protecție a celor de la Corning ajunge la generația cu numărul 5, aceasta rezistând acum chiar și căzăturilor de la o distanță de până la 1.6 metri pe o suprafață dură - detaliu despre care ni se vorbește în clipul de prezentare de mai jos.

Totodată descoperim prin intermediul unui studiu realizat de către Corning, faptul că mai mult de 85% dintre posesorii de smartphone-uri își scapă accidental telefonul cel puțin o dată de an. 55% dintre aceștia se pare că își scapă device-ul de 3 sau chiar mai multe ori pe parcursul a 12 luni.

Revenind la noua lansare, compania producătoare ne dezvăluie că această sticlă de protecție va rezista la căzăturile din zona taliei, dar și la cele de la nivelul umărului - fiind dat exemplu aici scăparea telefonului în timp ce realizăm un seflie sau un apel. Se pare că primele telefoane cu Gorilla Glass 5 vor sosi pe piață până la sfârșitul acestui an, moment în care vom vedea și primele teste de rezistență.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×