Allview pregăteşte telefoane din Seria X cu noul tip de decupaj pentru camera selfie

2.452 ori
<b>Allview pregăteşte telefoane din Seria X cu noul tip de decupaj pentru camera selfie</b>Săptămâna trecută vă informam legat de planurile Allview pentru 2019, când vrea să lanseze flagship-uri în cadrul Seriei X. Acestea vor fi telefoane de top care să se bată cu cele mai galonate modele de pe piaţă. Iar azi continua teaserele

Săptămâna trecută vă informam legat de planurile Allview pentru 2019, când vrea să lanseze flagship-uri în cadrul Seriei X. Acestea vor fi telefoane de top care să se bată cu cele mai galonate modele de pe piaţă. Iar azi continua teaserele, de această dată cu referire la ecran.

După cum se vede în imagine, Allview pregăteşte noi tipuri de ecran, cu acel orificiu în colţ sau centru pentru camera selfie. E vorba despre formatul inaugurat pe modele ca Samsung Galaxy A8s sau Huawei Nova 4. Din ce văd Allview ar avea pentru noi 3 variante de ecran:

  • cu decupaj pentru camera selfie în dreapta sus
  • cu decupaj pentru camera selfie centrat
  • fără decupaj vizibil pentru camera selfie

Mă gândesc că versiunea numărul 3 implică un mecanism selfie glisant sau poate un ecran secundar în spate care te ajută să faci selfie-urile cu camera principală. Ce e drept nu se vede zona de jos a telefonului, deci camera selfie ar putea fi acolo, după model Xiaomi Mi MIX 2S.

Ce e clar e că Allview vrea o experienţă "full display" în 2019 şi asta nu poate decât să ne încânte, crescând imersivitatea ecranului. Mai aşteptăm pe telefoanele din Seria X şi Machine Learning pentru gaming şi administrate a bateriei şi AI. Posibil să vedem un procesor MediaTek Helio P90 la bord, sau poate chiar un Snapdragon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×