Primul smartphone Huawei cu decupaj direct în ecran pentru camera selfie vine luna viitoare; Ar putea fi Huawei Nova 4

1.023 ori
<b>Primul smartphone Huawei cu decupaj direct în ecran pentru camera selfie vine luna viitoare; Ar putea fi Huawei Nova 4</b>Știm deja faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea de telefoane cu decupaje direct în ecran pentru camera selfie, fiind vehiculată chiar lansarea unui model din gama Galaxy A în curând. Nu știm exact când vine debutul acestuia

Următorul mare trend din zona smartphone în 2019 va fi cel al decupajelor realizate direct în ecran pentru camera selfie, o modalitate prin care scăpăm de breton dar ne alegem cu un mic element circular în zona superioară a ecranului. Am văzut diferite abordări din partea Samsung pentru asemenea panouri, fiind afișate variante cu decupaj circular în stânga, central, dar și în dreapta, iar acum descoperim că și Huawei va aduce tehnologia pe viitoare telefoane.

Huawei Nova 4

Prin intermediul unei postări oficiale de pe pagina de Weibo Huawei aflăm că primul telefon al companiei cu decupaj circular direct în display pentru camera selfie va sosi chiar luna viitoare. Avem în cazul de față un material teaser unde vedem silueta unui telefon cu ecran Full Screen și un element circular în zona din dreapta, aceasta fiind zona aleasă de producător pentru integrarea camerei selfie.

Din traducerea textului în chineză se confirmă faptul că într-adevăr este vorba despre un asemenea dispozitiv ce se va remarca prin raportul deosebit corp-ecran. În altă ordine de idei, pe lângă teaser-ul de mai sus cel oficial și-au mai făcut apariția și alte materiale similare unde este menționat posibilul nume al device-ului.

Ar putea fi vorba despre Huawei Nova 4 și din punct de vedere al dotărilor am putea vedea aici un Kirin 970 sau un Kirin 710, 4 GB RAM și cameră duală în spate. Așteptăm acum următorul teaser care va dezvălui data lansării. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×