Allview este pregătită să înfrunte flagship-urile de top în 2019; Pregătește lansarea Seriei X de telefoane high-end

2.412 ori
<b>Allview este pregătită să înfrunte flagship-urile de top în 2019; Pregătește lansarea Seriei X de telefoane high-end</b>Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne aduce astăzi detalii foarte interesante despre planurile Allview în segmentul smartphone pentru anul 2019, moment în care va sosi o nouă gamă de terminale mobile. Este vorba despre

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne aduce astăzi detalii foarte interesante despre planurile Allview în segmentul smartphone pentru anul 2019, moment în care va sosi o nouă gamă de terminale mobile. Este vorba despre Seria X ce va fi lansată anul viitor și care va aduce un procesor high-end ce înglobează cele mai noi tehnologii ale momentului și fiind capabil de performanțe deosebite.

Suntem informați cu privire la faptul că puterea de calcul AI va fi punctul forte al noului procesor, creșterea fiind de până la 100% față de procesorul integrat în actualul flagship Allview. De asemenea, Allview afirmă că noua Serie X va intra astfel în concurență directă cu cele mai puternice modele de pe piața mondială, o declarație ce ne duce cu gândul la posibilitatea de a vedea o soluție Qualcomm la bord.

Vom avea parte și de îmbunătățiri la capitolul fotografiere grație AI-ului de la bord fiind date ca exemple detectarea facială rapidă, detectarea scenelor, focalizarea instantă și reducerea zgomotului în condiții de lumină foarte slabă. Se vor observa îmbunătățiri și la partea de captură video în timp real și la detectarea rapidă a obiectelor, respectiv a adâncimii câmpului vizual.

Și gaming-ul va primi un boost prin capabilitățile de Machine Learning, managementul resurselor și optimizarea bateriei fiind puse pe primul plan. Nu în ultimul rând, Allview promite că pentru 2019 inteligența artificială va fi dusă la următorul nivel și că interacțiunea utilizatorului cu device-ul său se va transforma. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×