Telefoanele Android Huawei vor fi lansate in toamna lui 2009

1.345 ori
<b>Telefoanele Android Huawei vor fi lansate in toamna lui 2009</b>Stiam deja ca Huawei pregateste telefoane Android (cine nu o face in ziua de azi?), dar nu aflasem cand planuieste compania chineza sa lanseze primul sau terminal bazat pe platforma open source a celor de la Google. Ei bine iata ca acum a fost confirmat...

Stiam deja ca Huawei pregateste telefoane Android (cine nu o face in ziua de azi?), dar nu aflasem cand planuieste compania chineza sa lanseze primul sau terminal bazat pe platforma open source a celor de la Google.

Ei bine iata ca acum a fost confirmat faptul ca Huawei va lansa unul sau mai multe telefoane Android "candva" in al treilea trimestru al lui 2009. CNET afirma ca handseturile isi vor face debutul in Australia, dar presupunem ca Huawei are de gand sa le puna in vanzare si in numeroase alte tari.

Telefonul din imaginea de mai sus este doar o schita/concept al felului in care ar putea arata un handset Android produs de compania chineza si fiindca am mentionat Australia, va reamintim ca locuitorii tarii cangurilor vor beneficia de un alt terminal cu acest OS, Kogan Agora. Acesta din urma va sosi in 2 variante, Agora si Agora Pro, la pretul de 299 dolari australieni.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×