LG Secret si Motorola VA76r Tundra gata de lansare prin AT&T

1.539 ori
<b>LG Secret si Motorola VA76r Tundra gata de lansare prin AT&T</b>Daca va aflati in SUA si nu va tenteaza un super telefon cu camera Sony Ericsson C905a, atunci poate veti lua in calcul achizitionarea lui LG Secret, care va sosi in portofoliul AT&T, dupa ce a facut furori in Europa in ultimele luni. Data exacta de...

Daca va aflati in SUA si nu va tenteaza un super telefon cu camera Sony Ericsson C905a, atunci poate veti lua in calcul achizitionarea lui LG Secret, care va sosi in portofoliul AT&T, dupa ce a facut furori in Europa in ultimele luni.

Data exacta de lansare a lui Secret nu a fost anuntata inca, dar cei de la Engadget Mobile afirma ca terminalul ar putea vedea lumina zilei intre data de 26 decembrie 2008 si 24 ianuarie 2009. Nici pretul noului LG nu este cunoscut, in afara faptului ca viitorii sai posesori vor beneficia de o reducere de 50 de dolari.

Pe langa handsetul LG Secret, dotat cu camera de 5 megapixeli, AT&T pregateste si modelul Motorola VA76r Tundra, un telefon cu clapeta care soseste cu display QVGA, o camera de 2 megapixeli si suport pentru conectivitate HSDPA. Ca si in cazul anterior, pretul lui Tundra nu este cunoscut, deocamdata.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×