Telefoanele cu procesoare de 1.2 GHz in curand in productie! Noua generatie Qualcomm Snapdragon livrata producatorilor

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.375 ori
<b>Telefoanele cu procesoare de 1.2 GHz in curand in productie! Noua generatie Qualcomm Snapdragon livrata producatorilor</b>Qualcomm tocmai a pornit livrarile de procesoare dual core Snapdragon de 1.2 GHz catre partenerii sai care produc terminale mobile. Suntem totusi curiosi care dintre companiile din industrie va fi prima care va lansa un smartphone cu un astfel de...

Qualcomm tocmai a pornit livrarile de procesoare dual core Snapdragon de 1.2 GHz catre partenerii sai care produc terminale mobile. Suntem totusi curiosi care dintre companiile din industrie va fi prima care va lansa un smartphone cu un astfel de procesor.

Procesoarele Mobile Station Modem MSM8260 Snapdragon si MSM8660 au fost anuntate inca din luna februarie a anului trecut, ele fiind acum disponibile in sfarsit. MSM8260 suporta HSPA+, in vreme ce MSM8660 vine cu suport pentru HSPA+ multi-mode si 1xEV-DO Rev. B. Ambele integreaza GPS, un procesor grafic cu suport pentru accelerare 2D/3D via Open GL ES 2.0 si Open VG 1.1, decodare si codare 1080p video si un engine audio cu consum redus.

In plus, chipseturile vin cu suport WXGA 1280 x 800 pixel 24 bit si avand in vedere faptul ca showul Computex 2010 are loc in aceasta saptamana, nu ne-ar surprinde sa vedem si terminale cu aceste procesoare. La standul Qualcomm de la Computex, reprezentantii companiei au tinut sa mentioneze ca vom vedea versiuni si mai rapide de procesoare Snapdragon, lansate pana la finalul anului si destinate tableturilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×