Telefoanele devin acum bilete de autobuz

Autor:  | Publicat în:  Software 1.100 ori
<b>Telefoanele devin acum bilete de autobuz</b>Pasagerii autobuzelor din nord-estul Angliei sunt primii care testeaza un sistem de plata a tarifelor de calatorie prin intermediul telefoanelor mobile, prin intermediul serviciului txt2go. Acesta a fost lansat de catre Go North East, cel mai mare...

Pasagerii autobuzelor din nord-estul Angliei sunt primii care testeaza un sistem de plata a tarifelor de calatorie prin intermediul telefoanelor mobile, prin intermediul serviciului txt2go.

Acesta a fost lansat de catre Go North East, cel mai mare detinator de autobuze din zona. Incepand cu aceasta saptamana pasagerii pot obtine bilete digitale trimise direct catre telefoanelor lor mobile, comandandu-le prin SMS. Biletele vor fi platite prin intermediul cartilord e credit pre-inregistrate. Ecranele handseturilor vor afisa informatia de pe bilete, astfel in incat soferul autobuzului poate verifica daca un client poate calatori sau nu.

Astfel dispare utilitatea abonamentelor sau a biletelor care pot fi fluturate in fata controlorilor, acestea fiind inlocuita de telefonul fluturat in partea persoanelor care verifica orice calator. Evident, un astfel de gest va atrage raufacatorii, in special daca sunteti posesorul unui Nokia N95 sau al unui iPhone... Iata ca telefonul mobil a devenit pe langa un MP3/video player, un GPS si un televizor portabil si un soi de portofel electronic, indreptandu-se catre statutul de gadget universal.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×