E-Ten lanseaza Glofiish x650

2.927 ori
<b>E-Ten lanseaza Glofiish x650</b>E-TEN Information Systems a anuntat Glofiish X650, cel mai nou Pocket PC/telefon al companiei drept un terminal care va beneficia de conectivitate extinsa, display VGA si un design ultra-compact. Iata acum terminalul concretizandu-se sub ochii nostri:...

E-TEN Information Systems a anuntat Glofiish X650, cel mai nou Pocket PC/telefon al companiei drept un terminal care va beneficia de conectivitate extinsa, display VGA si un design ultra-compact. Iata acum terminalul concretizandu-se sub ochii nostri:

E-TEN a introdus pentru prima oara optiunea display-ului VGA in mai 2007, iar de atunci compania a mai adaugat cateva modele liniei sale de produse care tinteste necesitatile clientilor. Cel mai nou dintre acestea, X650 este creat astfel incat sa tenteze acei utilizatori care cauta un terminal compact, plin de feature-uri si la un pret rezonabil. Display-ul VGA al acestui handset ofera cateva beneficii importante utilizatorilor, cum ar fi rezolutia mai mare, de 4 ori mai mare decat a unui Pocket PC/telefon obisnuit.

De asemenea, performantul ecran va permite o mai buna vizualizare a documentelor, calendarului, hartilor, paginilor web, etc, crescand productivitatea. In plus, densitatea mare de pixeli presupune ca textul sa apara mai clar si mai usor de citit pe display, in vreme ce imaginile si clipurile video apar mai detaliate. VGA va deveni una dintre specificatiile cheie ale telefoanelor Pocket PC in anii viitori. Glofiish X650 suporta conectivitate GSM, Wi-Fi, Bluetooth si include GPS, telefonul sosind cu toata suita de softuri de la E-TEN preinstalata. Printre acestea se numara si Mobile Shell, Namecard Manager, Backup Utility, Microsoft Office Mobile sau Windows Live.

Specificatiile terminalului includ 256MB ROM, o camera de 2 megapixeli dotata cu auto-focus, tuner FM si transmitator FM. X650 este un handset ulracompact care masoara doar 107 x 58 x 14.7mm si cantareste doar 136 de grame. Glofiish X650 soseste in 2 variante de culoare, negru si purpuriu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×