Telefoanele Nokia dual SIM C1-00 si C2 debuteaza... in India

Autor:  | Publicat în:  Nokia 8.466 ori
<b>Telefoanele Nokia dual SIM C1-00 si C2 debuteaza... in India</b>Cei care locuiesc in India au ocazia in aceste zile sa cumpere ceea ce am putea numi o premiera: primele handseturi Nokia dual SIM, modelele C1-00 si C2. Terminalele sosesc la preturi foarte scazute, primul costand 42 de dolari, in vreme ce modelul C2 se...

Cei care locuiesc in India au ocazia in aceste zile sa cumpere ceea ce am putea numi o premiera: primele handseturi Nokia dual SIM, modelele C1-00 si C2. Terminalele sosesc la preturi foarte scazute, primul costand 42 de dolari, in vreme ce modelul C2 se vinde la pretul de 54 de dolari.

Trebuie mentionat ca desi C1-00 permite utilizatorului sa introduca 2 cartele SIM, acestea vor putea fi folosite doar cate una si nu simultan. Totusi, trecerea de la o cartela la cealalta se realizeaza destul de rapid, prin apasarea unei taste. Lista de specificatii a acestui model Nokia include urmatoarele dotari:

  • Display: TFT color, 128 x 160
  • Baterie: 6 saptamani de functionare in standby
  • Alte functii: radio FM, jack audio de 3.5 mm, lanterna

Nokia C2

Nokia C2 permite SIM-urilor sa functioneze in acelasi timp si aflam ca handsetul vine cu interfata S40, Nokia Life Tools, inregistrare FM si un jack audio de 3.5 mm. Camera sa este VGA, iar handsetul suporta si carduri microSD. Nokia India va mai lansa in luna septembrie si modelele C3 si N8, iar in octombrie clientii de pe piata locala vor putea achizitiona si handsetul Nokia C6.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×