Telefoanele qwerty Încă sunt la modă; LG Optimus F3Q va fi lansat În US prin T-Mobile

1.319 ori
<b>Telefoanele qwerty Încă sunt la modă; LG Optimus F3Q va fi lansat În US prin T-Mobile</b>Deși anul 2013 a fost caracterizat de smartphone-uri cu touchscreen, iată că și telefoanele cu tastatură qwerty sunt încă la modă, cel puțin în America. Evan Nelson, omul din spatele @evleaks, a postat recent pe Google Plus o randare pentru...

Deși anul 2013 a fost caracterizat de smartphone-uri cu touchscreen, iată că și telefoanele cu tastatură qwerty sunt încă la modă, cel puțin în America. Evan Nelson, omul din spatele @evleaks, a postat recent pe Google Plus o randare pentru presă în care se presupune a fi LG Optimus F3Q.

Este vorba despre LG Optimus F3Q, un terminal ce dispune de un display touch și o tastatură qwerty de tip slide. Se pare că acest telefon cu tastatură qwerty va sosi prin operatorul american T-Mobile.

LG Optimus F3Q ar putea fi succesorul lui Optimus F3, terminal entry-level ce a fost lansat în luna august, tot prin operatorul T-Mobile. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre specificații sau preț.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×