Spy Shop Black Friday 2017

Telefoanele qwerty Încă sunt la modă; LG Optimus F3Q va fi lansat În US prin T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  LG 1.173 ori
<b>Telefoanele qwerty Încă sunt la modă; LG Optimus F3Q va fi lansat În US prin T-Mobile</b>Deși anul 2013 a fost caracterizat de smartphone-uri cu touchscreen, iată că și telefoanele cu tastatură qwerty sunt încă la modă, cel puțin în America. Evan Nelson, omul din spatele @evleaks, a postat recent pe Google Plus o randare pentru...

Deși anul 2013 a fost caracterizat de smartphone-uri cu touchscreen, iată că și telefoanele cu tastatură qwerty sunt încă la modă, cel puțin în America. Evan Nelson, omul din spatele @evleaks, a postat recent pe Google Plus o randare pentru presă în care se presupune a fi LG Optimus F3Q.

Este vorba despre LG Optimus F3Q, un terminal ce dispune de un display touch și o tastatură qwerty de tip slide. Se pare că acest telefon cu tastatură qwerty va sosi prin operatorul american T-Mobile.

LG Optimus F3Q ar putea fi succesorul lui Optimus F3, terminal entry-level ce a fost lansat în luna august, tot prin operatorul T-Mobile. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre specificații sau preț.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×