CyanogenMod 11 M1 aduce un KitKat mai bun pe telefoanele și tabletele Nexus

1.581 ori
<b>CyanogenMod 11 M1 aduce un KitKat mai bun pe telefoanele și tabletele Nexus</b>Iată că de Moș Nicolae primim un nou ROM custom care să ne îmbunătățească terminalele Nexus. E vorba despre faimosul CyanogenMod, în versiunea 11 M1, care include Android 4.4 KitKat. CyanogenMod 11.0 M1 e disponibil pe Nexus 4, Nexus 5, Nexus 10...

Iată că de Moș Nicolae primim un nou ROM custom care să ne îmbunătățească terminalele Nexus. E vorba despre faimosul CyanogenMod, în versiunea 11 M1, care include Android 4.4 KitKat. CyanogenMod 11.0 M1 e disponibil pe Nexus 4, Nexus 5, Nexus 10 și toate versiunile de Nexus 7.

Echipa Cyanogen a testat deja toate aceste terminale și confirmă că noul release funcționează pe ele fără probleme. M1 este totuși un beta, deci pot exista încă buguri și probleme de stabilitate. Vor exista în curând build-uri și pentru Galaxy Nexus și alte telefoane care nu au avut parte de codul oficial AOSP cum e cazul Nexusurilor de mai sus.

între timp echipa de dezvoltatori a început să disece și codul lui Android 4.4.1, pregătind deja o viitoare actualizare a lui CyanogenMod. Rețineți și că CyanogenMod nu vine cu Google Play Store și alte aplicații Google preinstalate. Pachetele de aplicații Google pot fi descărcate separat din CyanogenMod Wiki.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×