Telefon Acer Z110 cu Android 4.0 și dual-sim

4.336 ori
<b>Telefon Acer Z110 cu Android 4.0 și dual-sim</b>Nișa dual-sim a început a fi tot mai aglomerată de către telefoanele Android. HTC a intrat cu Desire V, Samsung are câteva smartphone-uri entry-level dual-sim care se vând excelent, cu priză la public. &nbsp; Acer vrea să beneficieze de această...

Nișa dual-sim a început a fi tot mai aglomerată de către telefoanele Android. HTC a intrat cu Desire V, Samsung are câteva smartphone-uri entry-level dual-sim care se vând excelent, cu priză la public.

Acer vrea să beneficieze de această emulație și pregătește Acer Z110 care va dispune de sistemul de operare Android în versiunea 4.0 cât și posibilitatea de a folosi două cartele SIM simultan. Câteva caracteristici tehnice vehiculate a fi disponibile pe Z110:

  • ecran de 3.5 inch cu rezoluție 320x480 pixeli;
  • procesor MediaTek single core la 1 GHz, 256 MB RAM, microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
  • 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • nu se știe rezoluția camerei foto.

Acest telefon se spune că urmează a fi disponibil în Asia din decembrie 2012 la un preț estimat de 100 euro fără semnarea unui contract. Bănuiesc că-l vor aduce și în alte piețe cu deschidere spre telefoanele ieftine, de buget.

Telefon Acer Z110 spate

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×