Telefon-concept cu display de tip roll-out

Autor:  | Publicat în:  Design projects 929 ori
<b>Telefon-concept cu display de tip roll-out</b>V-ati uitat vreodata la telefonul dumneavoastra dotat cu 3G cu un sentiment de mandrie, pentru ca apoi sa blestemati ziua in care ati luat un slider care vi se deschide singur in buzunar? Iata solutia perfecta: un concept de telefon cu display de tip...

V-ati uitat vreodata la telefonul dumneavoastra dotat cu 3G cu un sentiment de mandrie, pentru ca apoi sa blestemati ziua in care ati luat un slider care vi se deschide singur in buzunar? Iata solutia perfecta: un concept de telefon cu display de tip roll-out.

Speram ca acest concept sa se concretizeze cat mai curand, pentru a eradica notiunea de telefon gros, sau ecran incomod, care aluneca, se deschide, se desface sau se activeaza singur. Display-ul flexibil si designul subtire ofera un nivel de portabilitate nemaintalnit    in lumea telefoniei mobile.

Unii utilizatori considera ca un telefon-concept cu o tastatura roll-out ar fi infernal de greu de folosit, mai ales daca aveti de scris un SMS in graba. Totusi avantajele acestor tehnologii depasesc eventualele dezavantaje, asa ca putem doar sa speram ca un producator le va pune in practica si ca vom vedea o versiune comerciala si pe la noi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×