LG FM37 PMP primeste skin de Chocolate

Autor:  | Publicat în:  LG 2.545 ori
<b>LG FM37 PMP primeste skin de Chocolate</b>Cei de la LG au decis sa repete succesul duo-ului LG Chocolate &ndash; LG Shine pe piata telefoanelor dotate cu MP3 player si astfel s-a nascut LG FM37 PMP. Dupa cum puteti vedea si in poza de mai sus, terminalul are un design asemanator cu modelul Shine,...

Cei de la LG au decis sa repete succesul duo-ului LG Chocolate – LG Shine pe piata telefoanelor dotate cu MP3 player si astfel s-a nascut LG FM37 PMP.

Dupa cum puteti vedea si in poza de mai sus, terminalul are un design asemanator cu modelul Shine, iar nuanta stil aluminiu este o abordare ideala pentru acest telefon. Terminalul este dotat evident cu touch screen, ca si toate celelalte modele recent lansate de LG. Pe langa elementele imprumutate de la Shine, FM37 PMP, "fura" un pic si de la Chocolate, in special la capitolul media player.

Referindu-ne la functiile multimedia putem spune ca LG FM37 face parte din seria "Chocolate AV Touch me", incluzand DVD Micro Audio (FB162) si un sistem Mini Home Theatre (J10HD). De asemenea terminalul include un MP3 Player special pentru Touch Screen (FM37) si un DVD player portabil (DP 281).

Ar fi interesant sa-l avem si noi in magazine, chiar daca nu cunoastem inca pretul sau o data oficiala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×