LG KS10 cu Google search preinstalat!

1.299 ori
<b>LG KS10 cu Google search preinstalat!</b>Nope, nu este mult trambitatul Google Phone. LG si-a anuntat in Corea noul terminat pe platforma Symbian, KS10, ajutat fiind de aceste doua tinere foarte atragatoare, care au apasat pe cateva butoane in fata camerelor, doar asa, ca sa ne incante noua...

Nope, nu este mult trambitatul Google Phone. LG si-a anuntat in Corea noul terminat pe platforma Symbian, KS10, ajutat fiind de aceste doua tinere foarte atragatoare, care au apasat pe cateva butoane in fata camerelor, doar asa, ca sa ne incante noua ochii.

Aaa, era sa uit! Cautarea prin Google e preinstalata si poate fi vazuta in actiune pe display-ul de 2.4". KS10 mai are in dotare o camera de 2MP, functie de zoom a ecranului pentru a usura navigarea pe internet si nu in ultimul rand, HSDPA high-speed 3G.

Se asteapta ca acest mobil sa ajunga in Europa la sfarsitul acestui an, speram noi, cu tot cu escorta din imaginea de mai sus. (click pe imagine pentru galeria foto)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×