Telefon cu ecran HD și de la Sony Ericsson: SE Nozomi, gata de lansare internațională?

1.540 ori
<b>Telefon cu ecran HD și de la Sony Ericsson: SE Nozomi, gata de lansare internațională?</b>Deși inițial se zvonea că modelul Sony Ericsson Nozomi este destinat doar lansării în Japonia se pare acest nou device avansat SE va debuta și la nivel itnernational. Mai mult de atât, handsetul ar urma să vină cu un ecran HD, o modă pe care au...

Deși inițial se zvonea că modelul Sony Ericsson Nozomi este destinat doar lansării în Japonia se pare acest nou device avansat SE va debuta și la nivel itnernational. Mai mult de atât, handsetul ar urma să vină cu un ecran HD, o modă pe care au adoptat-o recent mai toți producătorii de telefoane mobile.

Samsung are în pregătire un astfel de smartphone, pe cel Motorola l-am văzut deja, iar HTC Vigor nu mai are nevoie de nici o prezentare. Vorbim aici despre terminale cu ecran 720p, cum este și cazul lui Sony Ericsson Nozomi, cu nume de cod LT26i/LT26a. Telefonul va avea o rata DPI (dots per inch) 341, deci mai mare decât cea a lui Retina Display de pe iPhone 4.

Pentru a atinge această performanță, Nozomi folosește un ecran de 4.3 inchi, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Zvonurile afirmă că dotările sale vor mai include un procesor single core Snapdragon de 1.4 GHz și un chipset grafic Adreno 205. Variantele "i" și "a" ale telefonului sunt probabil realizate în funcție de conectivitatea internațională suportată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×