Telefon la apă! Samsung anunță noul Galaxy Xcover 2!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.009 ori
<b>Telefon la apă! Samsung anunță noul Galaxy Xcover 2!</b>în ultimii ani au existat două modele rezistente la apă care au făcut furori cu rezistența lor și anume Sony Xperia Active și Samsung Galaxy Xcover. Acesta din urmă primește acum un urmaș, sub forma terminalului Galaxy Xcover 2, anunțat de...

în ultimii ani au existat două modele rezistente la apă care au făcut furori cu rezistența lor și anume Sony Xperia Active și Samsung Galaxy Xcover. Acesta din urmă primește acum un urmaș, sub forma terminalului Galaxy Xcover 2, anunțat de către Samsung astăzi.

Suntem la fix o lună distanță de Mobile World Congress 2013 și deja marile companii au început să anunțe noi telefoane și tablete. Samsung Galaxy Xcover 2 vine cu GPS și Glonass și e promovat drept handsetul adventurierului și utilizatorului care petrece mult timp în aer liber. El este rezistent la scufundarea în apă până la un metru adâncime și poate rezista în aceste condiții timp de 30 de minute. Dotările sale includ un display WVGA de 4 inch, Android 4.1 și interfața Motion UI, care apăruse și pe alte terminale Samsung moderne recent.

La interior găsim un CPU dual core de 1 GHz, o cameră de 5 megapixeli și un buton fizic pentru cameră, funcție binevenită pe un model Android. Samsung a ținut să menționeze și că Xcover 2 vine la pachet cu o aplicație fitness cardio profesionistă și o bandă elastică pentru a ține telefonul fixat când faceți jogging. Nu avem nici o informație despre preț, dar suntem siguri că vom afla la MWC 2013.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×