Telefon mobil pentru persoane cu probleme de vedere anunțat În Marea Britanie: OwnFone vine cu carcasa printată 3D

Autor:  | Publicat în:  OwnFone 757 ori
<b>Telefon mobil pentru persoane cu probleme de vedere anunțat În Marea Britanie: OwnFone vine cu carcasa printată 3D</b>Producătorul britanic OwnFone a realizat un telefon mobil pentru persoanele cu probleme de vedere sau care nu văd deloc. E vorba despre un handset cu input Braille, pe care îl puteți vedea mai jos și care aduce telefonia mobilă și în mâna celor...

Producătorul britanic OwnFone a realizat un telefon mobil pentru persoanele cu probleme de vedere sau care nu văd deloc. E vorba despre un handset cu input Braille, pe care îl puteți vedea mai jos și care aduce telefonia mobilă și în mâna celor care nu își pot folosi văzul.

Acest device costă în jur de 60 de lire sterline și are o carcasă realizată cu ajutorul unei imprimante 3D. Inventatorul acestui model, Tom Sunderland afirmă că imprimarea 3D a spatelui și fetei handsetului permite păstrarea unor prețuri mai scăzute ale acestui produs. în plus, el poate fi personalizat cu 4 sau 2 butoane Braille, care sunt preprogramate pentru a suna rude, prieteni și alte persoane importante.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu limbajul Braille, OwnFone poate imprima anumite texturi, texte și modele pe acele butoane sau chiar pe telefon. într-o lume în care majoritatea inovațiilor de pe telefoanele mobile sunt artificii de PR, astfel de noutăți care chiar sunt de folos ne bucură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×