Fișierele APK ale lui OnePlus One disponibile spre download acum

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.212 ori
<b>Fișierele APK ale lui OnePlus One disponibile spre download acum</b>OnePlus este un startup din China care a produs un smartphone foarte popular numit One, iar astăzi aflăm că fișierele sale APK au ajuns pe web în totalitatea lor. Ele sunt disponibile spre download și aici trebuie menționat că acest model rulează...

OnePlus este un startup din China care a produs un smartphone foarte popular numit One, iar astăzi aflăm că fișierele sale APK au ajuns pe web în totalitatea lor. Ele sunt disponibile spre download și aici trebuie menționat că acest model rulează Android în versiunea CyanogenMod.

De remarcat faptul că OnePlus are o versiune ușor customizata de CyanogenMod 11, pe care echipa o numește CM 11S. Aceste modificări se aplică și în cazul designului aplicațiilor, inclusiv Camera, dar și galeria și o serie de teme. OnePlus One va fi disponibil pe piața de masă în intervalul mai-iunie după o lansare inițială limitată. Cei care rulează un ROM bazat pe CyanogenMod pot împrumuta experienta unui OnePlus, mulțumită celor de la SmartDroid.de.

Ei au reușit să scoată APK-urile pentru cameră, galerie, AudioFX, animația de Boot și teme de pe acest device și le oferă spre download. Majoritatea APK-urilor nu cer root, dar flashingul pentru animația de boot necesita rootare. Puteți descărca de aici pachetul software dacă aveți o curiozitate legată de experiența lui OnePlus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×