Ulefone Power Unboxing: telefon cu baterie imensă, de 6050 mAh şi preţ foarte accesibil, redus cu extra voucher!

3.585 ori
<b>Ulefone Power Unboxing: telefon cu baterie imensă, de 6050 mAh şi preţ foarte accesibil, redus cu extra voucher!</b>Unul dintre telefoanele preferate de românii care fac cumpărături online de la retailerii din China este Ulefone Power şi pentru că nu mai puteam ignora o astfel de vedetă, iată că acest model a ajuns în teste şi la noi. Terminalul iese în evidenţă prin..

Unul dintre telefoanele preferate de românii care fac cumpărături online de la retailerii din China este Ulefone Power şi pentru că nu mai puteam ignora o astfel de vedetă, iată că acest model a ajuns în teste şi la noi. Terminalul iese în evidenţă prin faptul că vine cu o baterie care s-ar potrivi mai degrabă pe o tabletă decât pe un telefon, cu o capacitate de 6.050 mAh.

Ulefone Power, conținutul cutiei

Costă 149.29 dolari la retailerul TomTop.com şi noi vă oferim un voucher ce taie încă 7.46 dolari din preţ, astfel ajungeți la un preț de numai 577 lei. Aveţi acces la reducere folosind codul de voucher VE5OFF. Ce se remarcă din start e că avem o cutie generoasă aici, cu multe accesorii incluse la pachet. Ulefone Power vine cu o cheiţă metalică pentru SIM, încărcător, cablu USB, căşti, cablu USB OTG, husa transparentă, protecţie pentru ecran şi manualul.

Ulefone Power scos din cutie

Încărcătorul suporta Quick Charge, cu 5 minute de alimentare oferind 2 ore de convorbiri. Acest încărcător oferă încărcare la 5, 7 sau 9 Volți la 2 Amperi sau la 12 Volți la 1.5 Amperi. Avem de-a face cu un phablet destul de masiv, cu diagonală de 5.5 inch, dar nu chiar uriaş, având în vedere talia de 9.5 mm şi greutatea de 190 grame.

Ulefone Power e un model dual SIM, cu procesor octa core MediaTek MT6753, 3 GB RAM, 16 GB stocare şi slot microSD. Pe site-ul oficial acest device e listat cu Android 5.1 Lollipop, dar modelul primit de noi vine cu Android 6.0 Marshmallow. Acest handset are o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Avem o ramă metalică solidă pe acest model şi o impresionantă baterie de 6.050 mAh produsă de Sony ce oferă pe hârtie 63 de ore de convorbiri. Nu uităm nici de scannerul de amprente si emiţătorul infraroşu. Nu uitaţi de voucherul şi oferta la TomTop.com şi revenim în curând cu review!

Puteți achiziționa Ulefone Power de aici.

Ulefone Power Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×