Telefoneaza international prin Zapp cu doar 3 dolari pe 60 de minute

Autor:  | Publicat în:  Zapp 1.201 ori
<b>Telefoneaza international prin Zapp cu doar 3 dolari pe 60 de minute</b>O noua oferta de telefonie mobila este acum disponibila prin intermediul operatorului Zapp. Aceasta include apeluri internationale pe telefoane fixe, si include 60 de minute pe luna la pretul de 3 dolari, conform ziarului Gandul. Oferta este valabila...

O noua oferta de telefonie mobila este acum disponibila prin intermediul operatorului Zapp. Aceasta include apeluri internationale pe telefoane fixe, si include 60 de minute pe luna la pretul de 3 dolari, conform ziarului Gandul.

Oferta este valabila pentru persoanele care doresc sa comunice cu utilizatori din Europa, Canada sau Statele Unite, in total 22 de tari. Prin "International 60. La Fix" puteti apela retele fixe internationale, alese pe baza statiscilor, care arata ce tari au fost mai populare in cazul apelurilor de pe mobil pe telefon fix. Utilizatorii Zapp trebuie sa activeze optiunea "International 60. La Fix" pentru a beneficia de 60 de minute lunar la pretul de 3 dolari.

Puteti telefoana persoanelor aflate in tari ca Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Olanda, Ungaria, Spania, Belgia, Grecia, Suedia, Luxemburg, Portugalia, Cehia, Finlanda, Irlanda, Estonia, Polonia, Danemarca, USA, Canada si Rusia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×